čtvrtek 2. února 2017

První dojmy z cesty

Sedim v cekarne na autobusovem nadrazi v Torontu. Je 23:21.
Kdyz jsem odjizdela z Londyna, nasla jsem si bus MHD, ktery me mel zavest na misto, odkud z Londyna vyjizdeji Greyhound autobusy. Vysla jsem o 20 minut driv, nez mi radily Google mapy - pro jistotu. Autobus se objevil asi o 7 minut pozdeji, nez se objevit mel. Ale rikala jsem si, ze je to porad v pohode, ze to porad stiham. Ale pak - pak kolem me jen tak projel a nezastavil, zrejme protoze byl prilis plny! Nadhera. Nastesti jsem vysla v dostatecnem predstihu na to, abych i tohle zvladla.
Na Greyhound stanovisti jsem zjistila, ze mi ke studentske sleve staci karta ISIC z Ceska - myslela jsem, ze potrebuju neco specialniho. Mam nakoupeno spoustu Greyhound listku. Dohromady mozna za 300 dolaru. Bez slevy. Sakra.
Cesta do Toronta byla rychla - vyjeli jsme sice o dvacet minut pozdeji, nez byl planovany odjezd, ale prijeli jsme asi o ctvrt hodky driv, nez jsme prijet meli.
Co chci ale rict - jsem v soku. Byla jsem uz ve vetsim meste - v Londyne, ale je to rozdil, protoze v Londyne (jako ted mluvim o tom anglickem jo:D) nejsou mrakodrapy. Takze jsem v soku z mrakodrapu. A z CN Tower. Vysoka vec.

Jsem unavena a rozlamana z busu.
Jeste me ceka 6 hodin do Ottawy.
Tesim se zpatky na vesnici.
Haha.

3 komentáře:

  1. Jsem taky rozlámaná a unavená, ale z toho že mi Maxim půlku noci ležel na hlavě 😁
    Těším se na další dojmy z cesty!! 😋

    OdpovědětVymazat
  2. V anglicke jsi byla se mnou, tam jsem ti to pomohla vsechno prekonat, chapej. <3

    OdpovědětVymazat